Boules de neige

Love, Peace and Shopping.
Love, Peace and Shopping.
Love, Peace and Shopping.
Love, Peace and Shopping.
Love, Peace and Shopping.
coat: H&M
long leather gloves: ASOS.com
circle scarf: H&M
jeans: Diesel
boots: Ugg Australia


Let it snow baby! Wow, it was a long long time ago when the Netherlands were as white as now! I like snow, especially in this time of the year, when it's almost christmas. I'll hope it's gonna be a white, white christmas!

13 opmerkingen:

 1. Leuk outfitje, hou van die kleurtjes. Vind je jas en shawl erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's chick! & geweldige outfit! Heb je die jas ook! Hij is best koud he? Haha! Maar je hebt m wel lekker warm opgepimped! Had jij m wel voor de Sale prijs? Dat vind ik een beter prijsje ervoor omdat het niet echt een winterwinter jas is! Bij mij echt 2 weken erna!! Hoe vind je dat dan van JC? Gewoon 50% off.. :S Weet niet of jouw jurkje nog ergens te vinden is maar vind het wel echt naaierij van H&M dat ze 2 maanden erna het voor 99 euro verkopen! :@

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dirty dutch was heel erg leuk ! Jammer genoeg zijn gewoon ALLE foto's wazig.. Die ga ik dus maar niet posten haha ! De uggies zijn idd fijn nu he ! Het was vandaag gelukkig niet zo koud en glad dus heb weer lekker hakken gedragen =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love how you're bundled up in that scarf!! so comfy! love the jacket

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke outfit, zo jaloers op je warme Uggies.. <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, ja ik was ook zo van IK GA NU EEN BOZE MAIL SCHRIJVEN NAAR H&M hahaha maar ja dat frustreert mij alleen maar dan want ze gaan er toch niks aan doen maar volgend jaar kunnen ze de boom in met hun exclusieve shit haha! ik heb geen idee of dat altijd zo was maar dit waren de hoogste prijzen tot nu toe dus dan vind ik 50% korting hup in 1x echt belachelijk zeker voor de mensen die de volle prijs er v oor betaald hebben kort er voor (en nog zo moeilijk deden om het ├╝berhaupt te kunnen bemachtigen =[)

  Nou, dat gezegdddd ga ik toch vanavond eindelijk van mn JC jurkje genieten voor de eerste keer hahaha! & jij ook hele fijne feestdagen, beeb! XX

  N

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for stopping by and for taking the time to leave a message.
I appreciate and love to read and to get them!